ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΥΠΑΙΘ

Κατηγορία: Δελτία Τύπου Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2021

kataskhnoseis 4

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έπειτα από έγκριση της Υπουργού Παιδείας κας Ν. Κεραμέως, η Ομοσπονδία μας ανέλαβε από κοινού με άλλες Ομοσπονδίες του ΥΠΑΙΘ να λειτουργήσει τις κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη Αττικής. Για τη λειτουργία των καταλυμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ., σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει

από την Κυριακή 11-07-2021 έως και την Τετάρτη 15-09-2021.

Συγκεκριμένα:

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα στη Νέα Μάκρη αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας 4 κλινών, με ψυγείο και WC, όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας μετά των μελών της οικογένειάς τους.

Σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και πάγκους για τη χρήση εστιών για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα και απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες).

Η διάρκεια της παραμονής κάθε περιόδου ορίζεται περίπου σε 14 ημέρες και το συμβολικό κόστος διαμονής, για τρέχοντα λειτουργικά έξοδα, στα 10,00 ευρώ/περίοδο.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από τους Συλλόγους μέχρι την Παρασκευή 02-07-2021 στο email της ΠΟΣΥΠ posyp@minedu.gov.gr.

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δε θα γίνουν δεκτές.

H πρωτότυπη τραπεζική απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 10,00 ευρώ, θα προσκομίζεται την πρώτη ημέρα της κατασκηνωτικής περιόδου και αντίγραφο της στο Σύλλογο με την αίτηση.

Η κατάθεση θα γίνει το αργότερο έως την Παρασκευή 02-07-2021.

Προσοχή κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται ΜΟΝΟ έναν οικίσκο.

Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης οικίσκων σε μία κατασκηνωτική περίοδο(π.χ. την 2η περίοδο) κι εφόσον δεν επαρκούν για την κάλυψη, θα προηγούνται οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και οι οικογένειες με παιδιά, για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους θα διεξάγεται κλήρωση.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται, ο οποίος θα διαμένει εκεί με τους οικείους του.

Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν με το σύνολο των οικίσκων ανά περίοδο, ως εξής:

1η - Κυριακή 11 Ιουλίου έως και Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

2η - Δευτέρα 26 Ιουλίου έως και Κυριακή 08 Αυγούστου 2021

3η - Δευτέρα 09 Αυγούστου έως και Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

4η - Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021

5η - Δευτέρα 06 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη15 Σεπτεμβρίου 2021

Η άφιξη και η αναχώρηση θα γίνονται αυστηρά έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και το καταθετήριο του ποσού των 10,00ευρώ.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη που είναι ακατάλληλη για το βιολογικό καθαρισμό κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.

Η κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό της ΠΟΣΥΠ, στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR50 0171 6660 0066 6610 5127 529 και θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η αιτιολογία «συνδρομή κατασκήνωσης» και η περίοδος (π.χ. Ονοματεπώνυμο σας - Συνδρομή Κατασκήνωσης - 3η ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η είσοδος στην κατασκήνωση θα γίνεται αυστηρά και μόνον,

α) Με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή

β) Με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού selftest 24ωρου στην είσοδο της κατασκήνωσης.

Ο Πρόεδρος                                                                Η Αν. Γ. Γραμματέας

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ                                                  ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ